Over ons

Power2Sports.nl biedt alles voor sporters op het gebied van sportvoeding en staat voor kwalitatieve sportvoeding tegen een scherpe prijs. We werken met gerenommeerde A-merken en we bieden een breed assortiment sportvoeding waaronder sportdranken, energierepen, gels- en gelalternatieven, eiwitshakes, eiwitrepen en supplementen. Zo bieden we voor elke type sporter wat wils. Bij Power2Sports staat service en bezorgsnelheid in een hoog vaandel. Bestel je sportvoeding dus eenvoudig en snel bij Power2Sports.nl!

Sportvoeding voor elke sporter en elk (sport)moment

Het gebruik van de juiste sportvoeding is voor duursporters, krachtsporters en teamsporters belangrijk. Bij Power2Sports zijn de producten overzichtelijk ingedeeld in de categorieën: drinks, energy, fast energy, recovery en supplements. Zo kies jij voor de sportvoeding die het beste bij jou als sporter past!

Drinks

Drinks: het gebruik van een sportdrank tijdens trainingen en wedstrijden is essentieel: het is de basis van je sportvoeding. Een sportdrank zorgt namelijk voor betere opname van energie, handhaaft een gelijkmatige lichaamstemperatuur en zorgt voor aanvulling van mineralen. Ons advies is om tijdens intensief sporten 500-750 ml in het uur te drinken. Kies voor een isotone sportdrank (met koolhydraten) een mineralen sportdrank (zonder koolhydraten) of een alles-in-1 sportdrank (met geknipte eiwitten).

Energy & Fast Energy

Energy & Fast Energy: wanneer het lichaam een zware fysieke inspanning moet leveren heeft het extra energie nodig. Je kunt dan gebruik maken van koolhydraatrijke energierepen, gels- of gelalternatieven. Deze snelle energieleveranciers geven je namelijk een extra boost tijdens het sporten.

Recovery

Recovery: voor veel sporters is snel herstel essentieel. Zorg dat je (binnen 2 uur) na inspanning eiwitten aanvult voor snel (spier)herstel- en opbouw. Dit kan bijvoorbeeld door het nemen van een eiwitshake of een eiwitreep. Door direct na het sporten eiwitten te nemen herstelt je lichaam sneller en kun je meer resultaat uit je training halen. Het is wetenschappelijk bewezen dat een herstelproduct met minimaal 20 gram eiwitten een positief effect heeft op spierherstel na intensieve inspanning.

Supplements

Supplements: er zijn diverse supplementen die sporters als aanvulling op een gezonde basisvoeding gebruiken, zoals: vitaminesupplementen, omega 3, cafeïne, magnesium, creatine, aminozuren, l-carnitine en beta alanine. Het (sport)supplementen-assortiment is bij Power2Sports overzichtelijk ingedeeld op basis van ampullen, tabletten en poeders/shakes.

Kwaliteit en productveiligheid

Bij Power2Sports staat de kwaliteit en productveiligheid centraal. Wij bieden daarom hoogwaardige producten die voldoen aan de wensen en hoge eisen van (top)sporters. Alle producten van PowerBar zijn getest op verboden middelen en zijn terug te vinden op de Cologne List. De geteste producten van de merken QWIN supplements en PeptiPlus zijn terug te vinden op de NZVT database van de Doping Autoriteit.

Contact

Contact ons via e-mail: support@power2sports.nl. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur antwoord. of bel +31858888648. Power2Sports is geregistreerd onder KvK nr. 32095614 / BTW nr. NL812085000B01. Power2Sports.nl is gevestigd in Amersfoort.