Over ons

Power2Sports.nl biedt alles voor sporters op het gebied van sportvoeding en staat voor kwalitatieve sportvoeding tegen een scherpe prijs. We werken met gerenommeerde A-merken en we bieden een breed assortiment sportvoeding waaronder sportdranken, energierepen, gels- en gelalternatieven, eiwitshakes, eiwitrepen en supplementen. Zo bieden we voor elke type sporter wat wils. Bij Power2Sports staat service en bezorgsnelheid in een hoog vaandel. Bestel je sportvoeding dus eenvoudig en snel bij Power2Sports.nl!

Sportvoeding voor elke sporter en elk (sport)moment
Het gebruik van de juiste sportvoeding is voor duursporters, krachtsporters en teamsporters belangrijk. Bij Power2Sports zijn de producten overzichtelijk ingedeeld in de categorieën: drinks, energy, fast energy, recovery en supplements. Zo kies jij voor de sportvoeding die het beste bij jou als sporter past!

Drinks
Drinks: het gebruik van een sportdrank tijdens trainingen en wedstrijden is essentieel: het is de basis van je sportvoeding. Een sportdrank zorgt namelijk voor betere opname van energie, handhaaft een gelijkmatige lichaamstemperatuur en zorgt voor aanvulling van mineralen. Ons advies is om tijdens intensief sporten 500-750 ml in het uur te drinken. Kies voor een isotone sportdrank (met koolhydraten) een mineralen sportdrank (zonder koolhydraten) of een alles-in-1 sportdrank (met geknipte eiwitten).

Energy & Fast Energy
Energy & Fast Energy: wanneer het lichaam een zware fysieke inspanning moet leveren heeft het extra energie nodig. Je kunt dan gebruik maken van koolhydraatrijke energierepen, gels- of gelalternatieven. Deze snelle energieleveranciers geven je namelijk een extra boost tijdens het sporten.

Recovery
Recovery: voor veel sporters is snel herstel essentieel. Zorg dat je (binnen 2 uur) na inspanning eiwitten aanvult voor snel (spier)herstel- en opbouw. Dit kan bijvoorbeeld door het nemen van een eiwitshake of een eiwitreep. Door direct na het sporten eiwitten te nemen herstelt je lichaam sneller en kun je meer resultaat uit je training halen. Het is wetenschappelijk bewezen dat een herstelproduct met minimaal 20 gram eiwitten een positief effect heeft op spierherstel na intensieve inspanning.

Supplements
Supplements: er zijn diverse supplementen die sporters als aanvulling op een gezonde basisvoeding gebruiken, zoals: vitaminesupplementen, omega 3, cafeïne, magnesium, creatine, aminozuren, l-carnitine en beta alanine. Het (sport)supplementen-assortiment is bij Power2Sports overzichtelijk ingedeeld op basis van ampullen, tabletten en poeders.

Contact
Contact ons via e-mail: support@power2sports.nl of stuur ons een DM via Instagram. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur antwoord. Power2Sports is geregistreerd onder KvK nr. 32095614 / BTW nr. NL812085000B01.