PeptiPlus: de effectieve alles-in-1 sportdrank. Test hem nu!

Een sportdrank wordt door sportdiëtisten ook wel ‘de basis’ genoemd. Voldoende hydratatie en het aanvullen van mineralen is namelijk erg belangrijk tijdens inspanning. Ben jij echter op zoek naar een effectieve manier om maximaal te presteren én snel te herstellen? Probeer dan eens PeptiPlus! Dit is een effectieve alles-in-1 sportdrank die je zowel tijdens als na inspanning kunt gebruiken.

De effectieve alles-in-1 sportdrank

PeptiPlus stimuleert het prestatievermogen en vermindert het vermoeidheidsgevoel doordat het, al tijdens inspanning, koolhydraten en eiwitten aanvult. Bovendien bevordert PeptiPlus het spierherstel na inspanning en verhoogt het de weerstand. Dit komt door de mix van speciaal bewerkte eiwitten, koolhydraten en natuurlijke glutamine.

Eiwitten in sportdrank?
Een veel gestelde vraag is : ‘kan het lichaam de eiwitten uit PeptiPlus wel opnemen tijdens inspanning’? Een terechte vraag want het lichaam is tijdens inspanning inderdaad niet in staat om reguliere eiwitten op te nemen. PeptiPlus bevat echter een mix van speciaal bewerkte eiwitten: een plantaardig eiwithydrolysaat dat bestaat uit geknipte eiwitten. De eiwitten zijn voor verteerd door enzymen waardoor ze zijn opgedeeld in stukjes en daardoor kunnen ze, zelfs tijdens inspanning, zeer gemakkelijk en snel door het lichaam worden opgenomen. De eiwit mix bevat daarnaast veel natuurlijke glutamine waardoor de behoefte aan aminozuren in de spieren beperkt blijft.

Welke (type) sporters gebruiken PeptiPlus?

PeptiPlus wordt door allerlei sporters gebruikt. Zowel door duursporters en breedtesporters (fietsers, hardlopers, voetballers etc.) als ook door krachtsporters. Een bekende schaatsster die al jaren PeptiPlus gebruikt tijdens trainingen en wedstrijden is Ireen Wüst van Team JustLease. Lees hier haar gebruikservaringen.

 PeptiPlus pluspakket

Zelf PeptiPlus testen?

Benieuwd wat PeptiPlus voor jou kan betekenen? Probeer het uit en bestel ons speciale PeptiPlus Proefpakket nu voor slechts €9,90. Dit testpakket bevat een bidon en 4 PeptiPlus sachets in de smaken Orange en Grapefruit (goed voor 4 bidonvullingen).

 

Profiteer van €5 korting!

Daarnaast hebben we nu ook een aantrekkelijke actie: bestel tijdelijk een pot PeptiPlus met €5,- korting! Een pot (760 gram) is goed voor 10 liter sportdrank, bij ons verkrijgbaar in de smaken Orange en Grapefruit.