Winter: de hoogste tijd voor supplementen van QWIN

Na een zachte herfst zijn de weersomstandigheden nu dan echt aan het veranderen: het is winter. Extra belangrijk voor jou als sporter om goed voor je sportlichaam te zorgen. Dit doe je voornamelijk door het nuttigen van de juiste voeding, maar ook door daar de juiste (basis) supplementen aan toe te voegen.

QWIN Supplements heeft, samen met (sport)diëtisten, onderzocht welke supplementen sporters écht nodig hebben en de support geven die je lichaam nodig heeft. Het is de doelstelling van QWIN Supplements om sporters juist deze basissupplementen tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden. Doordat de supplementen ook nog eens NZVT-gecertificeerd zijn, weet je zeker dat het met de samenstelling en inhoud van de supplementen 100% goed zit. Onmisbaar tijdens deze tijd van het jaar zijn QWIN Multi Sports Vitamine en Omega 3.

QWIN Multi Sports Vitamine ondersteunt een goede weerstand, iets wat jouw lichaam tijdens de winter goed kan gebruiken. QWIN Multi Sports Vitamine bevat de belangrijkste vitaminen in 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, bevat geen Vitamine B6 en is bovendien NZVT-gecertificeerd en dus 100% dopingvrij.

QWIN Omega 3 is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk voldoende essentiële vetzuren binnen te krijgen en bevat een optimale hoeveelheid EPA (180 mg) en DHA (120 mg) per softgel. Hiernaast hebben de vetzuren in QWIN Omega 3 een positieve invloed op het hart en houden ze de weerstand op peil. QWIN Omega 3 is ook NZVT-gecertificeerd.

 

QWIN WINTERACTIE