Kwaliteit

PowerBar
De producten van PowerBar zijn geregistreerd op de Cologne List. Dit instituut laat producten testen op anabole steroïden en andere stimulerende middelen door het Center For Preventive Doping Research aan de German Sport University Cologne. De PowerBar producten met het logo van de Cologne List op de verpakking zijn gegarandeerd dopingvrij en dus veilig te gebruiken door atleten die op drugs getest worden.

Klik hier voor een compleet overzicht van de geregistreerde PowerBar producten. 
QWIN
QWIN Supplements is dopingvrij. De meeste producten van QWIN zijn voorzien van een NZVT-logo en zijn NZVT-gecertificeerd (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport). Dit betekent dat deze supplementen geen doping bevatten.

De volgende producten zijn NZVT gekeurd:
     - Multi Sports Vitamine
     - Vitamine C
     - Vitamine D3
     - Omega 3
     - Cafeïne
     - Creatine
     - 100% Whey in de smaken Vanilla en Strawberry
     - PeptiPlus

Niche4Health
De collageen producten van Niche4Health zijn NZVT (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport) gekeurd . Door uitsluitend supplementen te gebruiken die onderdeel zijn van het NZVT-systeem krijgen (top)sporters de grootst mogelijke zekerheid dat voedingssupplementen géén doping bevatten. Op de NZVT- antidopingslijst kunnen (top)sporters zelf controleren of het supplement veilig is.