PowerBar
PowerBar werkt op basis van kennis uit de wetenschap en samen met (top)sporters al 30 jaar aan de ontwikkeling van doelgerichte sportvoeding.|

Het brede assortiment bestaat uit verschillende sportdranken, energie- en proteïne repen, proteïne shakes en supplementen. Hierdoor heeft PowerBar voor elk moment of doel verschillende smaakvolle productopties. PowerBar staat voor optimale prestatie voor elk type sporter!QWIN
QWIN Supplements is het Nederlandse supplementenmerk voor iedere sporter. Het assortiment bestaat uit een beperkt aantal supplementen die écht de support geven waar jouw lichaam om vraagt. De QWIN supplementen zijn ontwikkeld in samenwerking met topsporters op basis van wetenschappelijk kennis en zijn voorzien van duidelijk gebruiksadvies. Alle supplementen, alsmede QWIN 100% Whey (700g + 28g) en PeptiPlus (alle formaten) zijn NZVT-gecertificeerd.


For Goodness Shakes
De kant-en-klare proteïne shakes van For Goodness Shakes bevatten 25 gram eiwitten per flesje en zijn verkrijgbaar in de smaken Chocolate en Strawberry.

Waarom proteïnen?
Proteïne, oftewel eiwit, is belangrijk bij de opbouw en het behoud van spieren. Daarnaast zorgen de shakes voor een snel herstel na het sporten.

Ook zijn de proteïne shakes van For Goodness Shakes goed te gebruiken:
     * als extra eiwitaanvulling
     * als maaltijdvervanger
     * bij gewichtsbeheersing
     * als ondersteuning bij gewichtsverlies
     * als gezonde tussendoor
     * als alternatief voor een suikerhoudende drank

Koud is For Goodness Shakes het lekkerst, echter hoeven de flesjes niet gekoeld bewaard te worden.Pandy
De Pandy Candy bars: Too delicious to be called a protein bar!

Pandy is een Zweedse foodtech organisatie gespecialiseerd in gezonde snacks die zich met hun meer dan andere aanbieders ook op vrouwen richten. Zij geloven erin dat je niet hoeft te kiezen tussen een gezonde lifestyle en genot. Pandy wil het mogelijk maken een gezonde levensstijl te behouden, zonder de snackbare momenten uit het oog te verliezen.

Simpel gezegd, zij bieden lekkere alternatieve snacks die beter voor je zijn. En wie wil dat nou niet!

De Pandy candybars vallen in de categorie Low Sugar – High Protein en zijn beschikbaar in drie heerlijke smaken:
     * Caramel sea salt
     * Strawberry white chocolate
     * Nougat hazelnut

De bars van 35 gram bevatten maar liefst 12 gram proteïne per stuk!

Dit is een proteïne snack die zo goed smaakt dat hij eigenlijk geen proteïne bar genoemd zou moeten worden. Ze smaken bijna net zoals een echte candybar!Delavie
De Delavie Whey Protein is het ideale voedingssupplement om aan de directe eiwitbehoeften van je lichaam te voldoen. Het bevat een hoog eiwitpercentage van 80% in een sublieme mix van concentraat en isolaat kenmerken dit kwaliteitsproduct.

     * Geen onnodige toevoegingen
     * Bevat geen aspartaam en acesulfaam-K
     * Gezoet met de minimale hoeveelheid sucraloseNiche4Health
De producten van Niche4Health zijn collageen supplementen.

Collageen is een eiwit dat ons lichaam aanmaakt en terug te vinden is in ons bindweefsels zoals kraakbeen, pezen, banden maar ook in botten en de huid. Dagelijks breekt je lichaam collageen af en via cellen in je lichaamsweefsel maakt het weer op een natuurlijke manier nieuwe collageen aan. Naarmate je ouder wordt, produceert je lichaam minder natuurlijke collageen waardoor de eerste tekenen van ouderdom ontstaan. Dat begint rond je vijfentwintigste en vanaf je dertigste neemt het extra snel af.

Collageen wordt onderverdeeld in 28 typen. De eerste vier zijn daarvan veruit het meest belangrijk. Van het collageen valt 90% onder type 1. De soorten collageen die voorkomen in het menselijk lichaam worden als volgt geclassificeerd:

Collageen type 1: huid, botten, kraakbeen, bindweefsel, gewrichtsbanden, pezen, bloedvaten, haar, nagels.
Collageen type 2: gewrichten, tussenwervelschijven, strottenhoofd, luchtpijp, ribben, neus.
Collageen type 3: huid, bloedvaten, weefsels nodig voor wondherstel.
Collageen type 4: vliezen rondom organen, capillairen.

Niche4Health heeft supplementen met type 1 en type 2

De Niche4Health collageen producten zijn:
     * Verrijkt met vitamines
     * Gemaakt met bij voorkeur natuurlijke ingrediënten
     * Vrij van conserveringsmiddelen
     * Van de hoogste kwaliteit 
     * NZVT gekeurd
     * Paleo proof