ALTIJD 5% EXTRA VASTE KLANTEN KORTING - GRATIS VERZENDING * - LEVERING & ONTVANGST BINNEN 24-48 UUR - GRATIS SAMPLES

Blog

Blog

Recente blogberichten
 • Winter: de hoogste tijd voor supplementen van QWIN

  Na een zachte herfst zijn de weersomstandigheden nu dan echt aan het veranderen: het is winter. Extra belangrijk voor jou als sporter om goed voor je sportlichaam te zorgen. Dit doe je voornamelijk door het nuttigen van de juiste voeding, maar ook door daar de juiste (basis) supplementen aan toe te voegen. 

 • Luc Schout over hardlopen en voeding

  “Hardlopen doe ik al bijna heel mijn leven. Enorm verslaafd kun je wel zeggen. Als ik een aantal dagen niet kan lopen gaat dat ten koste van mijn humeur. Als wedstrijdloper op afstanden van 5 kilometer tot de marathon train ik op het randje van wat mijn lichaam aankan. Het komt dan het nog wel eens voor dat ik daar overheen ga met een blessure of pijntje tot gevolg. In de loop van de jaren leerde ik steeds meer bij over de belastbaarheid van mijn eigen lichaam en hoe ik dat kan optimaliseren. Sinds een aantal jaar heb ik enorme stappen gemaakt op het gebied van sportvoeding. Aan de ene kant om mijn prestatie tijdens een training of wedstrijd te vergroten en aan de andere kant om beter te herstellen van een intensieve training.

 • PeptiPlus Proefpakket: de effectieve alles-in-1 sportdrank. Test hem nu!

  De effectieve alles-in-1 sportdrank

  PeptiPlus stimuleert het prestatievermogen en vermindert het vermoeidheidsgevoel doordat het, al tijdens inspanning, koolhydraten en eiwitten aanvult. Bovendien bevordert PeptiPlus het spierherstel na inspanning en verhoogt het de weerstand. Dit komt door de mix van speciaal bewerkte eiwitten, koolhydraten en natuurlijke glutamine.

 • Hydratatie tip: PowerBar Electrolyte Tabs

  Hydrateren tijdens het sporten is een must. Niet alleen tijdens warmere zomerdagen maar ook bij koelere weersomstandigheden of in de sportschool is het belangrijk om voldoende te drinken. Tijdens het sporten transpireer je en naast vocht verlies je ook mineralen.

 • Extra energie met sportdrank en gels

  De vakantie is voorbij, tijd om weer lekker te gaan sporten en sportieve doelen te stellen. Het is dè tijd van het jaar om nog even ertegenaan te gaan, om te genieten van de (na)zomer en dus ook om sportvoeding in te slaan ter voorbereiding van je komende trainingen en wedstrijden.