Betaling

U kunt binnen de webwinkel betalen via iDEAL, MisterCash en Sofortbanking. Alle betalingen worden verwerkt door onze partner Sisow.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, KNAB, ING, Rabobank, Moneyou, Triodos Bank, bunq, Van Lanschot of Volksbank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Verzending

Bij bestellingen vanaf €50,- verzenden wij gratis binnen heel Nederland. Bij bestellingen onder de €50,- betaalt u €5,90 verzendkosten. Bestellingen op werkdagen vóór 15:00 uur geplaatst en betaald worden op dezelfde dag verzonden*. De logistiekpartner PostNL bezorgt pakketten in Nederland van maandag t/m zaterdag, zie ook onderstaand overzicht:

*Let op: de producten van LinusPro Nutrition hebben een afwijkende levertijd van ongeveer één week. 

Besteld & betaald vóór 15.00 uur:

Verwachte bezorging:

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

Bezorging

Niet thuis tijdens het moment van bezorging? Uw pakket wordt dan automatisch bij de buren aangeboden. De postbode doet bij u een briefje in de brievenbus met daarop het huisnummer waar uw pakket is afgeleverd. Indien uw pakket niet wordt afgeleverd bij de buren zal de postbode een briefje in uw brievenus doen met daarop een persoonlijke ‘niet-thuis-code’. Met deze code kunt u vervolgens inloggen op de website van PostNL en aangeven hoe u wilt dat het pakketje de tweede keer bezorgd wordt: nog een keer aanbieden, bij de buren afleveren of afleveren bij een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt. Indien u kiest voor een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt dan haalt u het pakket de volgende dag vanaf 15:00 uur hier op.