ALTIJD 5% EXTRA VASTE KLANTEN KORTING - GRATIS VERZENDING * - LEVERING & ONTVANGST BINNEN 24-48 UUR - GRATIS SAMPLES

PowerBar Beta Alanine

Meer afbeeldingen

PowerBar Beta Alanine

Normale prijs: € 30,80

Special Price € 29,80

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beta alanine is een aminozuur dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam en in voeding. PowerBar Beta Alanine is een supplement in tabletvorm dat gemaakt is om in te nemen vóór het sporten, zowel voorafgaand aan intensieve trainingen als voor wedstrijden.
Beschrijving

Details

PowerBar Beta Alanine is gemaakt om in te nemen voor het sporten. Zowel voorafgaand aan intensieve trainingen als voor wedstrijden.

  • Beta Alanine is een natuurlijke aminozuur die voorkomt in het lichaam
  • 4 tabletten bevatten 3,2 g Beta Alanine
  • PowerBar is de eerste producent die elke batch test. Beta Alanine heeft een NSF label om er zeker van te zijn dat het product vrij is van verboden stoffen.

Aanbevolen gebruik: Gedurende  de eerste 4 weken twee tabletten tweemaal daags innemen. Plaats de twee doses op een onderlinge afstand van minimaal 3 uur. Neem de laatste 4 weken twee tabletten dagelijks in. PowerBar Beta Alanine moet bij voorkeur met voedsel worden ingenomen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Ingrediënten: Beta-alanine (69,7%), verdikkingsmiddel (hydroxypropyl methylcellulose), antiklontermiddelen (vetzuren, magnesiumstearaat, siliciumdioxide). Kan sporen van gluten, ei, melk en soja bevatten.

Voedingswaarde

per   serving (= 4 tabletten)

Beta Alanine

3,2 g

Extra informatie

Extra informatie

eancode 4029679146815
Beoordelen

Klantenreviews 1 item(s)

Geef je lichaam een boost
Geeft je aminozuren een boost! Review by Victor / (Geplaatst op 08-06-2017)